További információk
Szerző | LABAU, ELIZABETH |
---|---|
ISBN | 9789639974814 |
Kiadó | ARÉNA 2000 KIADÓ |
3 890 Ft
Az édességkészítés magasiskolája, avagy bárkiből lehet a cukor művésze Fellebben a fátyol a lélegzetelállító, mennyei ízű és mestercukrászok munkáit idéző édességek titkairól. Kezdő konyhatündérek, gyakorlott háziasszonyok vagy csak az ünnepekkor szorgoskodó édesszájúak egyaránt találnak kedvükre való desszertet ebben a csodás könyvben. -A cukorka és bonbonkészítés alapjai: eszközök, hozzávalók és technikák -Lépésről-lépesre a selyemcukorka nyújtása, trüffelek formázása vagy krémes csokicsészék töltése-Több, mint 50 recept: vajkaramellák, csokis falatkák, keménycukorkák, nyalókák, grillázsok, bonbonok, trüffelek, gyümölcsös és diós édességek, valamint a sokoldalúan felhasználható cukormassza -Mentőötletek arra az estre, ha valami nem sikerülne elsőre-Klasszikus és modernizált nyalánkságok, hagyományos és trendi alapanyagok felhasználásával -Díszítési ötletek, praktikus fogások, dekorációs alapanyagok, hogy a desszertek még csábítóbbak legyenek, és az ajándékozás ne okozzon többé fejtörést. Ennek a könyvnek ott a helye minden édességimádó hobbicukrász konyhájában!
Engedélyezett utánrendelésre
Szerző | LABAU, ELIZABETH |
---|---|
ISBN | 9789639974814 |
Kiadó | ARÉNA 2000 KIADÓ |
Vélemény írásához lépj be előbb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.