fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Égkiárusítás

3 200 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789631233544 Kategória:

Leírás

Szikora Balázs váci költő második kötetét, az Égkiárusítás c. művet, tarthatja kezében a kedves olvasó.
Versei foglalkoznak a mindennapi élet apró-cseprő dolgaival, nem ritkán élcelődőek, tréfásak. A művekben fellelhetőek az obszcén kifejezések is, melyek azonban nem bántóak, szervesen illeszkednek környezetükbe, még inkább emberközelségbe hozva a verseket. Megtaláljuk a nagy gondolatokat is a gyermekkorról, szerelemről, vallomásokat az életről, múló időről, megélt pillanatokról, valamint tanulságos történetek is színezik a repertoárt.
Verseiben találkozhatunk a költő sajátos kifejezéseivel, ami már csakis az ő kialakult stílusa, hogy csak néhányat említsünk: dobozba zárt fakult emlékek, ezer sebből vérző tulipánok stb. Talán ez a legfontosabb, az érettség legmarkánsabb megkülönböztető ismertetőjele.
Témáit megelevenedve látjuk, bár nem mindenki számára azonnal érthető első olvasásra minden vers – hagyni kell, hogy az hasson, bele kell élni magunkat a szerző gondolatvilágába.
A kötet másik erénye, hogy a verstani formákkal és szabályokkal írójuk tökéletesen tisztában van, könnyedén alkalmazza azokat a megfelelő témákhoz – és ez is lényeges.
Talán nem is kellene többet mondani a kötetről, hisz magam sem szeretem a műalkotásokat elemezni, mivel maga a mű mond el legtökéletesebben mindent – inkább üssük fel a könyvet és élvezzük Szikora Balázs verseit. Összességében tekintve minden olvasónak őszintén ajánlom, mivel az a művészi élményen túl kellemes időtöltést is nyújt.

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Égkiárusítás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv