Egy komornyik emlékei

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 000 Ft

Cikkszám: 978-615-00-1594-1 Kategóriák: , , ,

Leírás

Királynak lenni hatalmas felelősség! III. Karmos Gábriel már csak tudja: egy egész Tigris Birodalom sorsa van a mancsában! E nagyhatalmú nagymacskának meg is gyűlik a baja az uralkodással: sok mindent fejébe vesz, de tervei rendszerint balul sülnek el. Emiatt aztán folyton nyakig ül a slamasztikában. Ám szerencséjére ott van mellette hű szolgája, János, kinek mindig helyén az esze, és igyekszik eloszlatni fejük fölül a viharfellegeket.
A kelekótya, de alapjában véve jó szívű tigris, illetve a bölcs, néha a végletekig precíz juh nevettető, és fordulatos történetei látnak napvilágot e könyvben. Főszereplőink kalandból kalandba csöppennek, de mindenből kikerülnek valahogy. A Komornyik meséinek zamatát éppen az adja, hogy bár egymás agyára mennek, mégis remekül kiegészítik egymást Uralkodójával.
Tartsatok velük, és legyetek részesei egy csíkos, meg egy gyapjas nem akármilyen életútjának!

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-1594-1
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám248
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy komornyik emlékei” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük