Éjsötét és Napvilág – Farkasverem

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 100 Ft

Cikkszám: 978-963-12-9901-4 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

Bagur várának falait veszélyes erők itatják át, vér és fájdalom csorog le rajtuk. Az emberek megzavarodnak a falvakban, az állatok elnémulnak az erdőkben. Valami sötét kéz érinti meg a lelküket, mely mindenhová elér.

A Farkasverem a fekete és fehér boszorkányok közötti bonyolult és törékeny kapcsolatot mutatja be egy olyan család életébe nyújtva betekintést, ahol mindkét fél megtalálható. Vajon mi születhet abból, amikor a fény keveredik a sötéttel? Erre próbál választ kapni a korántsem hétköznapi társaság, amely lovas szekéren indul Bagur várába: egy hatéves, médiumi képességekkel rendelkező gyermek, egy átlagos férfi, egy különös boszorkánymester, s még ketten, akik szintén a fehér oldalt képviselik, kik közül azonban az egyik a sötét Nagyúr fiaként látta meg a napvilágot.

Miért vannak egy hatéves kisfiúnak visszatérő rémálmai? Miért lett hűtlen Kintarohoz szeretett felesége? Mi történik Charod vármegye legszebb asszonyaival? Akit elránthat a sötétség keze, azt el is rántja. Azonban aki a fény oldalán akar állni, annak ezekben az időkben nagyon erősnek kell maradnia.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-9901-4
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám316
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Éjsötét és Napvilág – Farkasverem” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük