MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Elárultál (ekönyv)

1 900 Ft

Cikkszám: 9786156066909 Kategóriák: , ,

Leírás

Két lány életének egy szakasza zajlik éppen. Mélybe eltemetett titkokkal, amik lassan felszínre törnek. Vagy mégse? Inkább kiássák azokat? Leesik az állunk a megdöbbenéstől. Megrendítő, felkavaró történéseket rejtenek magukba a titkok: hátborzongató emlékeket.
Minden maradhatott volna a régiben… de a bosszú kőkemény elszántságra képes. Az emlékek nem múlnak el csak úgy… Eljött a leszámolás ideje. Még akkor is, ha semmi nem a terv szerint alakul.

„A folyamatosan kavargó gondolataim, mintha ébresztgetnének. Magam sem tudom, miért és hogyan jutottam ebbe a helyzetbe, de most valamit kezdhetek az elmúlt három évvel. És a felismeréssel is, hogy képes vagyok rá.” (2019.november 19. Sue )
Olvasói vélemények:
„ Az Elárultál című könyv fordulatos, meglepő, végig figyelemfenntartó. Amikor azt hinnéd, hogy minden szereplőt megismertél, és a végkifejletet is sejteni véled, jön egy újabb csavar, ami arra ösztönöz, hogy csak olvass, és olvass tovább…” ( Anikó)
„ Fergeteges, magával ragadó, nem bírod letenni a könyvet, míg a végére nem érsz.” ( Mikes Csaba)
„ Egy olyan pszichothriller ez a könyv, ami tele van meglepő, kiszámíthatatlan fordulattal, és sohasem találod ki a következő lépést.” ( Szente B. Levente)

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elárultál (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv