Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Elég volt önmagad szívatásából? (ekönyv)

1 999 Ft

Ahogy telnek-múlnak az évek, az évtizedek, legtöbben egyre inkább feladják a BOLDOG ÉLET REMÉNYÉT is! Elfásulnak, megtörnek és boldogtalanná válnak! Ha nem hiszel nekem, sétálj egy órát az utcákon és nézd meg az emberek tekintetét. Szinte robotként, fénytelen szemekkel, mosolytalan arccal róják a métereket, kilométereket, vagy merülnek bele az okostelefonjaikon át egy virtuális álomvilágba!
Nem tudtam elfogadni, hogy ennek így kell lennie. Több mint 35 éve úgy döntöttem, hogy megkeresem a boldog és teljes élet titkait. Megjártam a csillogó anyagi világot, amely nem tett boldoggá. Belemerültem a hardcore spiritualitásba is, tagadtam a pénz fontosságát, de ez sem varázsolt mosolyt az arcomra. Végül rájöttem, hogy az anyagi és a spirituális út egyesítése, a PSZÍV útja hozza csak meg az igazi örömet. Amikor azzal foglalkozol, amit szeretsz, van pénzed, egészséges vagy és vidáman éled a mindennapjaid. Ezt az utat mutatom meg Neked ebben a könyvben, amely vérrel és izzadsággal írt történeteken keresztül hitet, reményt és technikákat is ad életed átépítéséhez.
Nem számít, hol tartasz ma! Az is lényegtelen hányszor buktál el! Sőt, még annak sincs jelentősége, hogy mennyire sulykolták beléd, hogy értéktelen vagy! Ne hidd el! Igenis egy csoda vagy Te is, mint minden embertársunk és ha úgy döntesz, akkor Te is megteremtheted a BŐSÉGET, BOLDOGSÁGOT és EGÉSZSÉGET az ÉLETEDBEN! Gyorsabban, mint gondolnád.

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 200 pont!
Cikkszám: 9786156151407 Kategóriák: , ,

További információk

Szerző
ISBN
Betekintő Olvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elég volt önmagad szívatásából? (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv