Életre Ítélve – Az Életet Megélve

2 700 Ft

Cikkszám: 978-963-12-5481-5 Kategória:

Leírás

Volt egy időszak, amikor nem találtam önmagam. Elvesztettem a gyermekemet, igaz. Tény és való, hogy a legkegyetlenebb érzést kaptam hagyatékul: az állandó és elmúlhatatlan hiányérzetet, de ez mégsem jogosít fel arra, hogy ne éljek! A kilenc éves gyermekem arra kért engem a halálos ágyán, hogy éljek tovább nélküle. Ezeknek a szavaknak a legmélyebb értelmét, csak most a napokban értettem meg igazán. Nemrég döbbentem rá arra, hogy mire kért engem a kisfiam. Ne csak éljek, hanem éljem is meg az életemet! Hiába lélegzem, ha nem veszem észre, hogy levegőt kapok. A légzésem ne csak életösztön legyen, nem spontaneitáson alapuló reflex szisztematika, hanem tudatos életfenntartás!
A következő szervezetet támogatom: Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány! A könyv megvásárlásával az alapítványon keresztül beteg gyermekeket és szüleiket támogatják a kedves olvasók.

Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány bemutatása:
Magyarországon 1994-ben alakult meg a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Magyar Tagozata azzal a céllal, hogy a már a világ számos pontján működő Ronald McDonald Házakhoz hasonlóan hazánkban is segítsen azoknak a magyar családoknak, akiknek krónikus betegségben szenvedő gyermeke az otthonuktól távol eső hosszabb-rövidebb ideig tartó kórházi kezelésen esik át.
Budapesten 1999-től, Miskolcon 2004-től működik Ronald Ház, ahol a családok a kezelőorvos ajánlásával otthonos, barátságos környezetben tölthetik a kezelések közti időt.
Számlaszám:
K&H BANK: 10400968-49505554-57541005

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-12-5481-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 174
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Életre Ítélve – Az Életet Megélve” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük