Én meg az Ének (ekönyv)

(1 vásárlói értékelés)

2 799 Ft

Cikkszám: 9789632939100 Kategóriák: ,

Leírás

már átláttok rajtam, de nem láttok belém én egy univerzális gondolkodóval élek aki folyton boldogabb akar lenni, és nem érti meg, hogy ez nem így működik nem ilyen egyszerű és folytatnám még tovább is van de félbeszakít és azt mondja hogy ez az élet szerinte annyira egyszerű (hiperkarma: ?)
A hiperkarma zenekar énekesének-frontemberének-szövegírójának pályája igen tanulságos: az idén negyvenhárom éves Bérczesi Róbert élete egy poklokat megjárt, erősen magának való fiatalember sajátságos küzdelmeinek története. Nem csupán a kábítószerekkel démoni csatát vívó tehetséges művész élettörténete bontakozik ki, de korrajzot is kapunk. Egy alföldi kis tanyától a Mecsekig, majd a pezsgő Budapestig utazunk, háttérnek pedig ott a kései Kádár-kor, majd a rendszerváltás környéki és utáni Magyarország. Rengeteg szórakoztató, sokszor meghökkentő anekdotát olvashatunk filmekről, zenékről, zenészekről, miközben bepillantást nyerhetünk egy nagyra hivatott zseni alkotóműhelyébe. Nem csak rajongóknak!

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Én meg az Ének (ekönyv) termékről 1 értékelés

  1. Betti (megerősített tulajdonos)

    Szuper! Zenészeknek talán könnyebben érthető, de aki kedveli és elismeri Bérczesi Robi munkásságát és szeretne többet tudni róla annak szívből ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük