Éneklő tulipánok

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

1 500 Ft

Cikkszám: 978-615-00-3942-8 Kategóriák: , ,

Leírás

„Kell egy nap, mikor másként látunk, turista szemmel besétálunk életünk megunt díszletei közé. Nem keresztülsietve, lesütött szemmel, hanem csodálkozó szeretettel. Így indultam el, nem utaztam messze, csak a közeli kisvárosba. Ifjúságom morzsáit itt már régen felcsipegették a galambok.”
Ezen morzsák azok, melyeket megtalálhatunk Kissné Kustor Franciska első, verseket és kisprózákat tartalmazó kötetében. Egy élet eseményei ezek, fontos vagy épp mások által észre sem vett pillanatok, apró kis mozaikkockák, melyek önmagukban is finoman kidolgozottak, szépek. Ám ha egyben nézzük őket, akkor látjuk meg az általuk alkotott nagy képet, talán egy egész világot.
Hagyjuk hát, hogy énekeljenek nekünk a tulipánok, és tőlük, valamint Kissné Kustor Franciskától talán képesek leszünk újra megtanulni a szeretet nyelvét!

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-3942-8
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám86
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Éneklő tulipánok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük