MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Eszmék és téveszmék

2 460 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789630814639 Kategória:

Leírás

Talán nem is létezik az általunk, emberek által elképzelt világegyetem. Sok olyan emberi értelem számára ismeretlen és magyarázhatatlan jelenség található itt életterünkön a Földgolyón, amit jelenleg nem tudunk felfogni , érzékelni. Ilyen jelenség a gravitáció, mely az egész világrendszert összetartja. Nem csak földünkön érezzük hatását. Ez a „Tömegvonzás” alakította és alakítja ki folyamatosan a galaktikákat és a világmindenség irányítását, megújulását és pusztulását , átalakulását ősködökké és fekete pontokká. Még azt sem tudjuk mi ez az erő, sugárzás , földünk központja felé meddig növekszik, meddig hat. Talán egyszer megismerjük az anyag és energia változhatásának jelenségét. Rátalálhatunk arra, hogy az anyag energiává alakítva sugárzásként juthat el a világmindenség bármely pontjára és ott visszaalakulhat anyaggá. Eszmém és téveszmém ebben a tényben azt is elképzelheti, a jelenleg „ufo”-ként elképzelt és látomásként megjelent anyag energia átalakulással érkezik hozzánk és itt ismét eredeti anyagszerű formát ölt. Ez az átalakulás netán élő anyagként is előfordulhat, mint az anyag egy rövid ideig tartó formája. A nagy távolságok miatt „egyéni véleményem szerint” ez az elképzelés valószínűsíthető. Könyvemben ezekkel a képzetekkel foglalkozom, írok olyan verseket és eszmefuttató írásokat, melyekben ezeket a kérdéseket próbálom fejtegetni és arra késztetni olvasóimat, gondolkozzanak az „eszméken, téveszméken”!

Írásaimban , verseimben és novelláimban emberi szemlélettel vizsgálom e dolgokat, mert a földünkön élő és gondolkodó embernek nem lehet más szemlélete, mint a saját elképzelése! Más nem adatik emberként!

Végezetül írásaim egy része emberibb kérdésekkel és érzésekkel van megtöltve, mert érző ember vagyok, mint a földön élő gondolkozó emberiség!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eszmék és téveszmék” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv