fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Ezeréves őrszolgálat 2. (ekönyv)

599 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789633970959 Kategóriák: ,

Leírás

Különleges sci-fi az Ezeréves őrszolgálat című regénysorozat második kötete, az Ösvény az időben.
A regény némely része a fikció terméke, más részei pedig a valóságos történelem, a közelmúlt emlékeinek feldolgozása egy izgalmas, akciókkal dúsított históriában. Ahol a krónika a valóságtól eltérő úton jár, az láthatóan elkülönül a cselekmény más részeitől.
Annak ellenére, hogy a huszadik században játszódó epizódok hangulata tökéletesen fedi annak a kornak a valóságát, a regény mégis ízig-vérig tudományos fantasztikus írás, és a hagyományos sci-fik nyomán készült. Jó, ha az olvasónak elegendő fantáziája van a különleges időutazás körülményeinek befogadásához, de mivel a sorozat többi epizódjához hasonlóan ebben a kötetben sem teng túl a műszaki halandzsa, az olvasó akkor is élvezheti a szereplők pályájáról készült tudósítást, ha egyébként gondjai vannak a sci-fi olvasással.
Az elgondolkodtató történet a tizennégy éven aluliaktól eltekintve minden korosztálynak élvezetes olvasmány, és a többi epizódtól függetlenül is befogadható – különösen azért, mert az egész regénysorozatnak ez volt az indítókötete. 

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ezeréves őrszolgálat 2. (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv