fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Ezeréves őrszolgálat 5. (ekönyv)

599 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789633971017 Kategóriák: ,

Leírás

Biztonságosnak hitt világukból felfedező útra indul négy fiatal, és tehetetlenül, elborzadva végignézi, ahogy brutális kegyetlenséggel legyilkolja egy sok fényév távolából érkező harcias agresszor az éppen felfedezett bolygó maroknyi lakosságát. A kipusztított világ két túlélőjével hazaindulnak, hogy a saját népüknek beszámolhassanak az őket is fenyegető veszedelemről, és biztonságuk törékenységéről.
Ezalatt a Föld népessége ugyancsak honvédő háborúra készül. Anna a királynő, Gábor a király megkapták az üzenetet, útra kelt feléjük a gyarmatosító csillagflotta. Shaare és Doween segítségével tervezik a védekezést, amely minden jel szerint meghaladja majd a Föld technikai felkészültségét. Több fronton kell harcolni. Hatalomra tör a lázadók maroknyi, ám erőszakos csoportja, de a Holdon is veszedelmes meglepetés vár a védekezést szervezőkre.
A feladat lehetetlennek látszik. Az Ezeréves őrszolgálat regénysorozat utolsó kötetéből kiderül, hogy megállják-e a helyüket a háborúban a létszámban időközben kiegészülő védelmi erők, vagy elbuknak, és a Föld végleg elveszíti a függetlenségét, esetleg a lakosságát is.
Az emberi civilizáció sorsa a tét.
A kötetben az olvasó a sorozat összes eddigi kérdésére választ kaphat, és felmerülhet az igény a megismerésre, hogyan kezdődött az egész. A később megjelenő első kötetből elolvasható a teljes előtörténet és a regénysorozat minden fontos fordulópontja.

 

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ezeréves őrszolgálat 5. (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv