Fang-monel 12 próbája

2 200 Ft

Cikkszám: 978-963-12-2731-4 Kategóriák: , , ,

Leírás

„Fang-monelben nem lakozik más, csak halál.”

Geratt Gweron viszont sosem félt a haláltól. Asszonya és két gyermeke is kezei közt hunyt el, eléggé ismerte ő a halál rút pofáját ahhoz,hogy ne tartson tőle, mi több, ez maga volt az élete. A harc, a túlélés és néhanapján a halál. A társaié, családjáé, azoké, akiket szeretett. Csak egy kifejezés volt számára, gyermekek rémisztgetésére használt tündérmese, s olykor-olykor a felnőttek rémálmává váló egyszerű, fájdalmas gondolat. De azon kívül semmi több. Az igazi félelmet a bizonytalanság jelentette. Nyugat maga volt a halál. Egy varázslónő által irányított szörnyű, veszélyes puszta, megpróbáltatásokkal teli vidék, a túlélés és végleges elveszejtés földje. Még Geratt sem volt annyira ostoba, hogy csak úgy betegye a lábát e kietlen vidékre, hogy megkockáztassa a varázslónő fortélyaival elé állított akadályokkal való harcot, és a rámért csapások által keltett szelek súlyának cipelését. De mi más lehet inspirálóbb, mint a bizonytalanságból felcsillanó remény? Mit tesz egy hős, egy hatalmas úr, akinek egyetlen szikrányi boldogsága Nyugat falai közt van fogva tartva? Akad-e igaz útitársra egy awanneni tünde hercegnőben, egy egyszerű suhancban, és abban, aki e földre hozta a sárkányokat? Azt mondják, Fang-monelben, a Halál-völgyben nem lakozik más, csak halál. De a legkonokabb embert is képes haláltól nem félővé tenni egy kis remény, ami és aki az életet jelenti. És akiért meghalni is érdemes.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-12-2731-4
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 112
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Fang-monel 12 próbája termékről 1 értékelés

  1. Domisandre

    Nem csak ajánlott, de kötelező!

    Rövid könyv ugyan, és ez miatt kifejezetten könnyed olvasmány, de pont ezért jó. Nincsenek oldalakon keresztül leírások, sem szívfacsaró karakterfejlődések, és nem is ez a lényeg – ami van, az a rendkívül jó üzenet, és annak remek felvezetése, szerethető főkarakterrel, és egy kifejezetten dilemmás történetszállal, ami lényegében megmagyarázza a történet fő mozgatórugóját.
    Geratt még mindig marha laza, a fogadós az elején még mindig kedvenc, a könyv pedig még mindig olyan üzenetet hordoz, amit a mai kortárs írók többsége megirigyelhetne.
    Mindenkinek ajánlom, érdemes elolvasni! 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük