Freemountaini történetek – Egyetlen

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 000 Ft

Cikkszám: 978-963-12-8145-3 Kategóriák: , , ,

Leírás

„Meg kellett tennie. Semmi más nem kényszerítette rá, mint a saját bosszúja. Aznap este életének egyik legnehezebb döntése elé állították és tudta, ha hibázik, óriási kockázatot vállal. Csakhogy ott volt a másik oldal, ami hihetetlen módon még mindig többet jelentett számára, mint szerelme brutális halálának megbosszulása. Tudta, milyen elveszíteni mindazt, ami az életet jelenti, és soha, semmilyen körülmények között nem akart fájdalmat okozni annak az embernek, aki a fényt jelentette abban a sötét világban, ahova került.
Megtette. Lelkét éles kések szabdalták apró darabokra, szívének minden egyes dobbanása elviselhetetlen fájdalmat okozott. De megtette.
Az egész nem tartott sokáig, megtanulta, hogy a meglepetés ereje hatalmas előnyhöz juttathatja. És ez ezúttal sem volt másképp, a férfi meglepetten tántorodott hátra a váratlan támadástól, a lövéstől pedig elvesztette az eszméletét. Ott hevert előtte, magatehetetlenül, mint egy leigázott vad. Mégsem érezte a győzelem ízét, nem érezte azt a kielégülést, amit az eddig elkövetett gyilkosságok okoztak benne. Felemelte a fegyvert és a magatehetetlen férfira fogta. Mikor meghúzta a ravaszt, tudta, hogy a játék lassan a végéhez ér. Mert ezúttal hibázott.”

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-8145-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám374
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Freemountaini történetek – Egyetlen” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük