Gesta Collegii

(5 vásárlói értékelés)

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 500 Ft

Cikkszám: 978-615-00-1873-7 Kategóriák: ,

Leírás

A kollégium kőbe vésett szabályok sokasága. Egy mókuskerék, ahol mindig ugyanaz ismétlődik. Egy hely, ahol a percek fájdalmasan lassan telnek, ahol a hosszú tanítási ciklusoknak soha nem látszik a vége. Az élet a falak között unalmas – a kollégisták ebből az unalomból próbálnak kitörni.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-1873-7
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám190
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Gesta Collegii termékről 5 értékelés

 1. Bagdánné Dörögdy Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Harmadszor olvasom, megunhatatlan, sírva nevetek a történeteken, pedig amikor részese voltam az eseményeknek – mint a szerző édesanyja – a hajam az égnek állt.

 2. Pordán Zsolt

  Hihetetlen jó volt olvasni. Újra a koleszban éreztem magam, mintha ismét bejártam volna a helyszíneket. Több családtagom is elolvasta, osztatlan sikert aratott.
  Köszönöm ezt a csodás nosztalgiát!

 3. Bagdán Zsuzsanna (megerősített tulajdonos)

  Újra s újra elolvasom, időnként megosztok belőle részleteket, mások kezébe nyomom – és mindenkitől úgy kapom vissza, hogy de jókat kacagott rajta. Gyógyító könyv, akár kollégista olvassa, akár pedagógus. A legszebb benne a bölcs, érett humor. Persze, a szerző családtagjai elfogultak, de komolyan mondom, megéri mérlegre tenni a művet. Királyságos.

 4. Janek Úr

  Magával ragadó történetek papírra vetett változata, melyeket annyiszor hallottam hosszú túrákon: dombokon, hegyeken, völgyeken át baktatva. Mindenkinek ajánlott! Aki volt kollégista annak azért, aki nem volt… annak pedig azért.

 5. Sirán Zita

  “Sosem voltam igazán kollégista.” – gondoltam, miután elolvastam a könyvet. Ezeket a pillanatokat és elszakíthatatlan kapcsolatokat minden fiatalnak át kellene élnie, hiszen azok évek építik csak igazán az emberi jellemet. Jó szívvel ajánlom hát mindenkinek ezt az igazán szórakoztató és szívmelengető regényt.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük