MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

GRIMM: SÖTÉT MESÉK (ekönyv)

1 690 Ft

Cikkszám: 9789635741083 Kategóriák: , , ,

Leírás

– Uraim! Meg kell érteniük, ez a könyv ebben a formában nem jelenhet meg!
Wilhelm arcán sötét árnyék jelent meg, pillantása szinte izzott, mintha a pokol tüze szította volna belülről. Bátyja azonban nyugodt, de határozott hangon válaszolt az asztal túlfelén ülő Herr Zimmernek:
– Ezeket a történeteket olvasniuk kell az embereknek!
A kiadó vezetőjének tekintete egyetlen pillanatra tévedt csupán a spárgával átkötött vaskos kéziratra, amit Wilhelm Grimm felvett az asztal széléről, és úgy szorított a mellkasához, mintha az élete függene tőle. Zimmer beleborzongott, karján a szőrszálak égnek meredtek. Amikor korábban a történeteket olvasta, úgy érezte, valami borzalmas, sötét erő egyre közelebb és közelebb oson hozzá. Mintha a gyertya lángja is egyre kevesebb fényt adott volna. A szavak akár a bőre alá ékelődő tüskék. Alig várta, hogy megszabaduljon végre ettől a papírhalomtól.
– Sa…sajnálom – nyögte, majd nagyot nyelve hozzátette. – Talán, ha kissé finomítanának a szövegen! Ha mesét írnának belőle, Berlinben a Realschulbuchhandlung kiadó biztosan…
– Ostoba – sziszegte Wilhelm felpattanva, a papírhalmot a zekéje alá rejtve az ajtó felé indult.
Jacob nyugodtabban állt fel, és megvárta, hogy a vezető az ajtóig kísérje, aztán mielőtt kilépett volna, visszafordult, és a másik szemébe nézett. Pillantása akár a jeges tó fagyott tükre.
– Maga is érezte, igaz?! – Majd Zimmer félelmét látva sötét vigyorral hozzátette. – Higgye el nekem, sosem fogja elfelejteni!

18+

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GRIMM: SÖTÉT MESÉK (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv