fbpx

  Figyelem!
  2022. január 19-20 között boltunk zárva tart. A továbbiakban nyitvatartásunk változatlan.
  Megértéseteket köszönjük!

  MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

  Nincsenek termékek a kosárban.

  Image Alt

  Könyveink

  Háborús idők

  5 600 Ft

  Engedélyezett utánrendelésre

  Cikkszám: 9786150056166 Kategóriák: ,

  Leírás

  Egy rendhagyó történelmi regényt tart a kezében az olvasó. A már hét kötetes szerző ebben a könyvében a magyarországi katonai és politikai eseményeket dolgozza fel 1943 nyarától egészen aháború befejezéséig.
  A szerző ebben a könyvében nem mond egyéni véleményt, nem befolyásolja az olvasót, csupán kronológiai szempontok alapján ismerteti az akkori nehéz idők forgatagát.
  A háborús időszak menetét eredeti visszaemlékezések és memoárok alapján állította össze, bemutatva azokat a válságos, nehéz és embertpróbáló időszakokat.
  A könyv szereplői elsősorban államférfiak vagy magas beosztású tisztviselők, és természetesen a katonai felső vezetés prominens személyei. A szerző az ő szerepükkel, tetteikkel és meghozott döntéseikkel foglalkozik, hogy megismerjük azokat a válságos időket.
  A könyv lapjain felelevenednek azok a harcok, melyek eddig kevésbé voltak ismertek az olvasóközönség előtt, a kiugrási kísérlet kulisszatitkai és az utolsó háborús év nehéz, kapkodással teli hónapjai.
  A szerző egy kalandos, ám nyomasztó és elgondolkodtató utazásra hívja a történelmet kedvelő olvasót. Célja nem más, mint a közelmúlt valós hátterének a megismertetése és tényszerű bemutatása.

  További információk

  Szerző
  ISBN
  Kiadó

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Háborús idők” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


   MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
   *kivéve e-könyv