fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Hamis Nap

2 500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789630821293 Kategória:

Leírás

“Eddy Ice, zsoldos. Ezúttal egy különleges bolygóra érkezik, hogy beteljesítse küldetését, melyre egy igen fontos személy bérelte fel. Bár sejtette, hogy a küldetés áthág néhány nemzetközi egyezményt, arról elfelejtették tájékoztatni, hogy az egész Terra III-as gazdaságára komoly hatást gyakorolhat annak kimenetele. A ködös küldetést tovább bonyolítja a kezelhetetlen csapat, melyet nyakába varrnak, és egy szeszélyes idegenvezető.

Időközben a túloldalon, egy csapat tudós épp azon munkálkodik, hogy egy műholdat juttasson az atmoszférába. Közülük az egyik legígéretesebb, Cyanide Dale, sötét titkok nyomába ered, amikor megpróbálja kideríteni, a hő-reaktor katasztrófa – melyben szülei is az életüket vesztették – baleset volt-e, avagy sem. A cél elérése érdekében nem riad vissza semmilyen eszköztől, még alvilági figurák segítségét is szívesen veszi igénybe. Ha mindez nem okozna elég bosszúságot, még Napkorongfóbiás húga, Lana miatt is aggódhat, aki elszökve a gyámként kijelölt nagyszülőktől, egyedül vág keresztül a peremvidéken. Egy kietlen tájon, ahol még a monoton, zord szikláknál is vadabb teremtmények keresztezhetik útját.

Két cselekményszál, két cél, egy bolygón, mely nem forog a tengelye körül, és a jólétet a nap éltető sugara jelenti csupán. Melynek fényéért mindenki verseng. A tökéletes egyensúly azonban könnyen felborulhat, függően Eddy, és Cyanide küldetésének végkimenetelétől.”

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hamis Nap” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv