HULLA-HOPP! (karika)

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 500 Ft

Cikkszám: 978-963-12-7902-3 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Edward Lipon egy kísértetekkel teli kastélyt örököl eltűnt édesapjától, és velük együtt megörökli a Liponok ősi, nyomasztó titkát.
Alkalmazottai, vendégei rejtélyes módon tűnnek el, ezért utolsó kétségbeesésében nyomozót hív, aki ebbe belehal. Újakat hív. Egyre és egyre újakat.
Közben Lady Marija csendesen imádkozik a kápolnában, a púpos Cristopher bánatosan mászkál elő a tükrökből, a Babilon gyertyák kigyúlnak, a kék szoba kísértete gyilkolni kezd, a holtán túl is kockázó csörög, magától íródik a Liponok könyve, még a kéményben is hulla van, a tiltott nyugati szárnyban rejtekajtók, illúziótornyok és befalazott múmiák várják az érdeklődőket, a fiatalember édesapjának egyik utolsó baklövése pedig életveszélybe sodorja őket.
Kik azok a Gruták? Ki rabolta el annak idején a smaragd nyakéket? Miben mesterkedik a Test? Ki gyömöszölte a Halottak Fájába a kis pszichiátert?
Minderre választ kap az olvasó a könyvemben…

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-7902-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám426
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HULLA-HOPP! (karika)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük