Humorpercek

Ha Horváth Szabolcs költészetéről beszélünk, egy biztos: nagyon sokszínű és termékeny költő. Hetedik verseskötete is erről tanúskodik: alig fél évvel legutóbbi verseskönyve befejeztével ismét tollat ragadt, újabb – ezúttal humoros – alkotásokkal kiegészítve eddigi versei hosszú sorát.

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

1 800 Ft

Cikkszám: 978-615-00-5613-5 Kategória:

Leírás

Ha Horváth Szabolcs költészetéről beszélünk, egy biztos: nagyon sokszínű és termékeny költő. Hetedik verseskötete is erről tanúskodik: alig fél évvel legutóbbi verseskönyve befejeztével ismét tollat ragadt, újabb – ezúttal humoros – alkotásokkal kiegészítve eddigi versei hosszú sorát. A fordulatos versek nem hiúságból íródtak. Egyszerűen ez volt az, amit következni érzett a költő, és amibe oly sok más téma után belekóstolt… Ahogy az lenni szokott, minden hangnemváltás némi instabilitás jellemez, eleinte lassan, kikövetkeztető módon próbál szórakoztatni. Ezekkel a versekkel vezet be a költő a könyvébe, ezekkel nyit kaput az újabb és humorosabb, meglepőbb csattanójú alkotások felé. A kötet talán legnagyobb erőssége, hogy elmosódik a határ versbeszélő és olvasó között, sokkal narratívabb, epikusabb, rövid alkotások, amelyekkel a költő ezúttal nem magának: az olvasóinak kedveskedik egy nagyobb terv előtti erőgyűjtésként.
Ez a kötet olyan olvasmány, ami remekül megfér egy reggeli kávé vagy egy esti tea mellett, kellő lendületként szolgál egy nap nyitásához vagy néhány mosolyt biztosít annak befejezéséhez. Így is kell kezelni: akkor forgatni a leginkább, amikor kikapcsolódni akarunk, ha könnyen emészthető, laza olvasmányra vágyunk, vagy egyszerűen csak nevetnénk egyet.

(Mészáros Botond, 2019. május 26.)

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-5613-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 96
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Humorpercek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük