Idővándorok

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 990 Ft

Cikkszám: 978-615-00-3944-2 Kategóriák: , ,

Leírás

A könyv egy varázslatos világba kalauzolja el olvasóit. Megelevenednek mesebeli tájak, csodás sárkányok, varázslatok és egy igen különleges medál. A szereplők különleges gyógyító erőkkel bírnak, belelátnak a lelkekbe, olvasnak a gondolatokban, létre tudnak hozni különböző gyógyító eszközöket, különleges fegyvereket és az ősi legendák szerint ismerik a halhatatlanság titkát. Tudásukkal képesek párhuzamos világokba is utazni, téren és időn át. A medál ősi földjük jelképe, mellyel világokat lehet leigázni, ha rossz kezekbe kerül. Jó és avatott kezekben azonban mindent meg lehet gyógyítani, újra életre lehet kelteni a nem élőt, és még számtalan varázslatra képes.
Megkezdődik a hajsza a medál megszerzéséért. A főhősök visszautaznak ősi múltjukba, hogy ott vegyék föl a harcot ősi ellenségükkel, a gonosz varázslóval. Hosszú harc veszi kezdetét, téren és időn át, melyben sárkányok és varázslatok segítik őket.
„A sárkány ebben a pillanatban fölemelte a markolaton nyugvó fejét, majd megrázta magát. Pillanatokkal később Den kezében nem maradt más, csupán a tőr. Előttük pedig egy tűzpiros sárkány magasodott. Szemei feketék voltak, hátán és hasán gyönyörű kék szín virított. A kék színben pedig kirajzolódott Merton földjének ősi címere: egy csillag, közepén az ősi virág, a Nantafa virágja. Den és Ula ámulattal nézték a jövevényt, megszólalni sem tudtak.”

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-3944-2
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 328
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Idővándorok” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük