Jalan-jalan Indonéziában

(2 vásárlói értékelés)

Fehér bőrű, szőke hajú európai lányként, azaz buléként – ahogy itt mondják – keveredtem Indonéziába. Egy éven keresztül tartó sokszor céltalan, máskor célirányosabb utazgatás, kirándulás, jövés-menés, kalandozás, vagyis jalan-jalan várt rám ott.

3 490 Ft

Cikkszám: 978 615 6066 65 7 Kategóriák: ,

Leírás

Fehér bőrű, szőke hajú európai lányként, azaz buléként – ahogy itt mondják – keveredtem Indonéziába. Egy éven keresztül tartó sokszor céltalan, máskor célirányosabb utazgatás, kirándulás, jövés-menés, kalandozás, vagyis jalan-jalan várt rám ott. A kezdeti kulturális sokk gyorsan átcsapott mesébe illő élményekbe és kalandokba. Majd a kultúra, vallás és a rengeteg pozitív diszkrimináció okozta második sokk hatására Mentawai világába, egy bennszülött törzshöz menekültem. Többször átéltem a már szinte szétfeszítő boldogság és szabadság érzését. Azt, ami mellett minden más értelmét veszti az életben.
Naplómban az egy év indonéz jalan-jalan alatt átélt kalandokat, boldogságokat és bánatokat, varázsokat és csalódásokat szeretném megosztani. A csodák – mint ahogy semmi más – nem tartanak örökké. Emlékük viszont így is az ember szívébe ég, és fényképek nélkül is mindig ott lesznek, hogy felidézhessük, és újra átélhessük őket.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978 615 6066 65 7
Megjelenés éve
BetekintőOlvass bele!

Jalan-jalan Indonéziában termékről 2 értékelés

  1. Dobos Ildiko

    Gratulálok tiszta szívből! Olyan ilyen celtudatosan elerted azt amit szerettel volna! Tovabbi sikeres eveket kivanok neked!
    Igy lehet tőled, kiindulva masoknak is celtudatosnak lenni! 😁

  2. Reski

    Selamat atas buku barunya! Kamu luar biasa!
    Salam hangat dari Indonesia!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük