Jó hírem van: Van kiút!

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 940 Ft

Cikkszám: 978-615-00-3365-5 Kategória:

Leírás

Válságban az élete? Nem látja a kiutat? Nem tudja, mi lesz Önnel vagy merre tovább? Kétségbe van esve? Nos, ez a könyv a segítségére lesz! Olyan nagyszerű és működő, könnyen alkalmazható technikát mutat be és alkalmaz, amelynek segítségével az élete 180 fokos pozitív sorsfordulatot vesz rövid időn belül. Ön pedig elhagyva a jelenlegi önmagát, helyzetét, maximálisan újjászületik! Tegyen egy próbát és kerüljön ki a negatív állapotból és helyzetből, minden más külső segítség és beavatkozás nélkül. Nekem segített, Önnek is fog!

Crisis in their life? You do not see a way out? Do not know what will happen to you or where to go? Questioning is a crush? Well, this book is for you! A great and effective, easy to implement and apply the techniques presented, which with the help of her 180-degree positive change to buy within a short time. You are leaving your current position to a maximum of himself, be reborn! Give it a try and the negative state and position of all other external assistance and intervention. I helped you!

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-3365-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 188
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jó hírem van: Van kiút!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük