Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Karitatív luxusprosti? (ekönyv)

2 400 Ft

Amikor Robyn besétál a SWAN modell- és rendezvényügynökség központjába, testhezálló farmerében és pólójában csak egy csinos lány Los Angeles óriási álmokat kergető népességének női feléből. Leszámítva, hogy az ő óriási álmaiban nem szerepel sem Grammy-díj, sem csillag a Hollywood Boulevardon. A hírnév árnyoldaláról pedig már sokkal többet tud, mint amit bármelyik sztárjelölt valaha is szeretett volna.

Az új év új ismeretségeket és ezzel együtt kivételes lehetőségeket sodor az útjába, ő pedig pimasz elszántsággal és megosztó konoksággal veti bele magát világmegváltó terveinek megvalósításába. Míg a szakmai kihívásoknak nekifeszülve küzd azért, hogy a személyes érdekek ne álljanak a nagyobb jó elérésének útjába, addig a szívügyekkel szemben látszólag örök vesztésre áll.

A hamis értékek világában navigálva a lányok élvezik a szép ruhákat, a csillogó rendezvényeket és a felhajtást. Mindeközben Robyn szó szerint és átvitt értelemben is gyerekkori barátjába kapaszkodik, időnként éppen csak kicsit jobban, mint az indokolt lenne. A jet lag kínozza, a sármos menedzserrel időpontot egyeztetni szinte lehetetlen, az az arrogáns aktivista mindenütt ott van, az olajkatasztrófáért felelős iparmágnásnak pedig látszólag a lelke legmélyén sincsen egy szemernyi emberség sem.

Aggódó környezete vajon meg tudja óvni Robynt attól, hogy a boldogság után kutatva önpusztítóvá váljon? Képes ellenállni a hatalom csábításának? Tényleg mindenkinek megvan az ára? És hogy kerül a képbe egy kopasz tengerimalac?

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 240 pont!
Cikkszám: 9786156151544 Kategóriák: , , ,

További információk

Szerző
ISBN
Betekintő Olvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karitatív luxusprosti? (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv