Két világ határán

2 400 Ft

Cikkszám: 978-963-12-7015-0 Kategória:

Leírás

Miért ragadnak az emberek még mindig tollat a XXI. században? El fog-e, el kell-e, hogy tűnjön egyszer valóban a költészet az életünkből? Számtalan hasonló problémát lehetne még boncolgatni, s bár e kötetnek alapvetően nem ez a célja, valamennyire mégis segíthet közelebb jutni a válaszokhoz.
A könyv nem véletlenül Két világ határán című verse után kapta a nevét: hiszen ez az a fő gondolatmenet, amely a művek túlnyomó részét áthatja, vagyis a kettőség, a gyötrődés, a dilemma és az ambivalencia. S hogy mi ez az embert megosztó két titokzatos erő? Talán testvérek, talán ősellenségek, talán szeretők vagy éppen bajtársak, s lehetnek ők Ég és Föld, Jó és Rossz, Tűz és Víz – azt, hogy kinek mit jelentenek, és milyen közöttük a kapcsolat, mindenki saját sorsa, képzelőereje, emlékei alapján tudja csupán megmondani.
A szerzőt is ezek a soha vissza nem térő, az emberi lélekben tomboló hullámhegyek és hullámvölgyek indították el azon a hihetetlen utazáson, amelyre most szeretné magával hívni az Olvasót – remélhetőleg sikerrel.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-12-7015-0
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 182
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Két világ határán” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük