Kísértő múlt – 3 történet 1 kötetben (ekönyv)

1 799 Ft

Cikkszám: 9789634489047 Kategóriák: , ,

Leírás

Julia James: Esküvő bosszúbólRachel anyja szeretné, ha lánya teljes jogú, tisztes tagja lenne a Farnese családnak, mivel ő sok éven át volt az időközben elhunyt családfő szeretője. Vito tudott apja titkos kapcsolatáról, és mélyen megveti Rachelt, ugyanakkor képtelen ellenállni a csinos angol lány vonzerejének. Szenvedélyes viszonyukban egyszerre van jelen a legnagyobb odaadás és a bosszú vágya. Vajon képesel lesznek-e legyőzni a múlt árnyait?
Elizabeth Power: Jégbe zárt madárAmikor találkozik Alexszel, a sikeres ügyvéddel, Sanchia úgy érzi, mintha már hosszú ideje ismernék egymást. Ráadásul hacsak ránéz a jóképű férfira, elönti a forró vágyakozás. Lehet, hogy ő a kulcs elveszett múltjához, amelyre a balesete óta képtelen visszaemlékezni? Egy bermudai álomutazás során egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül Sanchia beleszeret Alexbe. Vagy talán mindig is őt szerette, és csupán érzései újabb fellángolásáról lenne szó?
Fiona Hood-Stewart: Nyugtalan szellemekNatasha visszatér Normandiába, nemesi ősei földjére, ahol nagyanyja a viszontlátás boldog percei után hamarosan meghal, és óriási örökséget hagy rá. Az ügyintézéshez felajánlja segítségét a szomszéd birtok ura, Raoul, aki nem is titkolja, mennyire szeretné meghódítani a lányt. Az örökséghez azonban egy régi családi viszály is hozzátartozik, s a kastély máig nyugtalan szellemei csak remélhetik, hogy utódaik nem követik el ugyanazt a hibát, mint annak idején ők…

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kísértő múlt – 3 történet 1 kötetben (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük