La Vida Erasmus

2 990 Ft

Cikkszám: 978-963-08-6346-9 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Egy átlagos Erasmus félév során több ezer, kezdetben magányos nemzetközi hallgató illeszkedik be új otthonába, tesz szert új barátokra és lobban reménytelen, de annál izgalmasabb szerelemre. Furcsa kapcsolatok köttetnek meg különböző emberek között, legyen szó akár színes- és fehér bőrű, spanyol- és német anyanyelvű, vagy éppen iszlám és keresztény hitű egyénekről. A másság itt duplán elfogadott. Elvégre is, ebben az öt hónapban kivétel nélkül mindenkit ugyanaz fog motiválni: hogy megérje. Megérje otthon hagyni valakit, megérje feladni magunkból valamit és végül megérje elsajátítani, megszeretni azt az újat, amiért elutaztunk idáig.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-6346-9
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám380
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

La Vida Erasmus termékről 1 értékelés

  1. Leily

    “Kötelező olvasmány” 🙂

    Minden érdekes regény úgy kezdődik, hogy a főhőssel történik valami igazán izgalmas. Új szereplőkkel, helyzetekkel, viszonyokkal kell szembe néznie. Kortárs életünkben az Erasmus tényleg egy regénybe illő helyzet. Anna eseményekkel teli spanyolországi 5 hónapja, pillantok alatt magával ragadja az olvasót. Természetesen ebben a regényben is kialakulnak érdekes és értékes emberi kapcsolatok, de ezeken felül a mű egyik legnagyobb tanulság, hogy hogyan fogadjuk el egymást kultúrától függetlenül.
    Szívből ajánlom mindenkinek! Tényleg mindenkinek! Azoknak, akik voltak Erasmuson és azoknak (leginkább) akik nem. Ajánlom szülőknek és itthon maradt barátoknak, hogy megértsék milyen élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodik egy olyan egyetemista, aki úgy dönt, hogy bevállalja az Erasmust. Hogy megértsük,miért jönnek haza más emberként…

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük