MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Lányregény felnőtteknek

3 490 Ft

Az élet örök rejtélye a szerelem. Amikor benne élünk lehetünk boldogok, érezhetjük úgy, hogy szárnyalunk a csillagokba, s a végtelen kapui tárultak ki előttünk, de a poklok sötét bugyraiba is zuhanhatunk, kétségbeesetten várva szerelmünk viszonzását. Nem véletlenül a művészetek korokon átívelő örök témája az ősi varázslat, a szerelem. A sors legnagyobb fordulatainak az elindítója, sőt, sokszor kiteljesítője is. Emese regényének középpontjában is ott van, hol megélve, hol hiányától szenvedve ez a varázslat, ám írónőnk nem áll meg a szokásos kliséknél!
Nem válik a hűtlen, vagy éppen eltűnő társ egyértelműen negatív szereplővé, és az elhagyott ártatlan pedig együttérzést kiváltó pozitív alakká, mert Emese tovább lép ezen a szinten, s továbblépésre készteti olvasóját is. Felteszi azt a kérdést, amit csak kevesen tudnak feltenni, mert a becsapottság sértettsége uralja a lelket és a gondolatokat. Szóval felteszi a mágikus dimenziókat megnyitó kérdést:
– Lehet, hogy mélyebb üzenetet, esetleg tanítást akart nekem átadni a sors ebben a kapcsolatban?
És itt észrevétlenül átalakul a regény. Az „én története“ már tanítássá, beavatássá válik. Megmutatja, hogy a kapcsolat nem az első csóknál, de nem is az első megpillantásnál kezdődik, hanem jóval korábban. Akár évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt… A regénnyel együtt élve felismerhetjük önmagunkat, a saját történeteinket is és könnyen meglehet, hogy olyan tanításokra jövünk rá, amelyek eddig rejtve voltak
Paksi Zoltán asztrozófus, előadó, író

A „Lányregény felnőtteknek” olyan, akár egy tavaszi vihar. Emma, a főhősnő, belesodor bennünket egy könnyednek tűnő, ám mégis sok rétegben ható, elgondolkodtató történetbe. Lendületes, modern, sok (ön)iróniával megírt történet egy bátor asszonyról, aki nem fél elindulni az önismeret útján – bárhová vezessen is. Nem áll ellen korunk csábításainak sem, mégis végig önazonos hittel, reménységgel és szeretettel fogadja a kihívásokat. Szeret? Igen. Hibázik? Igen. El-elbukik? Igen. Kételkedik? Igen. S az olvasó, miközben a barátnőkkel együtt izgulja végig Emma történetét, egy dologra nem képes – közömbösnek maradni.
Antala Zsuzsa rendező, szerkesztő

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789635741557 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lányregény felnőtteknek” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv