Lélekhez vezető ösvény

 

3 500 Ft

Cikkszám: 978-963-08-6800-6 Kategóriák: ,

Leírás

„A szem a lélek tükre” közmondás jut eszembe, ha ennek a könyvnek az üzenetére gondolok, hiszen kézírásunk a grafológia szerint egész belső világunkba betekintést nyújt: árulkodik személyiségjegyeinkről, adott lelkiállapotunkról, esetleges gondjainkról, vágyainkról. Tekintetünk bepillantást enged a lelkünkbe, mennyivel inkább a kézírásunk!
Ez a kötet a gyakorló pedagógus szemszögéből tekint a gyermek kézírására, így segítve a szülőket, nevelőket. A szerző grafológiában jártas hitoktató, ki szívén viseli tanítványai egészséges testi-lelki fejlődését. Ez az őszinte felelősség és aggodalom vezérelte őt e könyv megírásakor, melyben az általános grafológiai tudnivalók összefoglalása mellett megkísérli a gyermekek kézírásának elemzését, rámutatva azokra az árulkodó jelekre, melyekre akár a laikus is felfigyelhet, s ezáltal időben segítséget nyújthat a gyermeknek vagy megfelelő szakember tanácsát kérheti a nevelés kapcsán.
A gondos nevelők és szülők figyelmébe e kötetet az alábbi bölcsességgel ajánlom: „Én azt hiszem, gyermeket csak úgy lehet nevelni, ha az ember megtiszteli azzal, hogy komolyan veszi.” (Szabó Magda)
/Jakubecz Márta
író, publicista, pedagógus
Felvidék/

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-6800-6
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám220
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélekhez vezető ösvény” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük