Lélekvesztő

 

2 700 Ft

Cikkszám: 978-963-08-6219-6 Kategóriák: , ,

Leírás

Egy világban, melyben gigászi méretű városok úsznak céltalan a végtelen óceánokon, hatalmas felkavarodást okoz egy, a láthatáron váratlanul felbukkanó, sérült kísértetváros sziluettje . A tömeghisztéria elkerülése érdekében Avalon város vezetője, Henrik Sand egy különítményt küld a baljós sziget felderítésére.
Az eleinte kihaltnak tűnő város apránként felfedi misztikumait a hívatlan látogatók előtt, akiknek saját bőrükön kell megtapasztalniuk a hátborzongató hely ellenszenvét. Tovább bonyolódik a helyzet, amikor egyik társuk sérülése után menekülési szándékukat a titokzatos helybeliek felbukkanása meghiúsítja. Az idegenek kezdetleges vendégszeretete azonban hamarosan gyanút kelt Jack Solomonban, az expedíciós alakulat vezetőjében. Miközben igyekszik felderíteni a város megbúvó rejtélyeit és épségben hazajuttatni csapatát, nem számol azzal, hogy társai közül mások is őrizhetnek kényes titkokat.
Mindeközben Avalon polgárai türelmüket veszítve saját kormányukra támadnak, válaszokat követelve. A szigetváros az anarchia környékére sodródik, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz hova visszatérni a felderítő expedíció megrostált tagjainak.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-6219-6
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám306
Szélesség (mm)
Magasság (mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lélekvesztő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük