Leszerelés után

 

2 700 Ft

Cikkszám: 978-963-08-6513-5 Kategóriák: , ,

Leírás

Csak a fiatalság csodafegyverével, a mindenen nevetni tudással fölszerelkezve képesek hőseink átevickélni azon a tizenegy hónapon, amelyet „előfelvett” katonaként kell eltölteniük egy alföldi laktanyában, ahol a „tényleges” időt szolgáló sorkatonák leplezetlen utálatától, és a hivatásos tisztek folyamatos egzecíroztatásától gyötörve, háromszázharmicnégy nap alatt felnőttekké érnek. Mindent elsajátítanak amire a szocialista hazára fölesketett honvédnek szüksége van. Megtanulnak részegen teherautót vezetni, felmosni és mosogatni, szemrebbenés nélkül hazudni és ha muszáj, kicsit lopni is, de főleg: menetelni, menetelni, menetelni!… (Lőni nem.)

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-08-6513-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 210
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Leszerelés után termékről 2 értékelés

 1. aeszti

  Mához egy hétre már nem lesz itt! Mer el visz a gyors vonat engemet is….

  Biztos mindenki hallotta már a “felnőtteket” a katonaságról beszélni… Minden családi, baráti összejövetelen, újra és újra előjönnek ezek a történetek a szülőktől, nagyszülőktől. Amíg gyerek voltam egyáltalán nem értettem ezeket a meséket, idővel a storykat már kívülről fújtam, de még mindig nem tudtam elképzelni a környezetet, az embereket, az időjárást és volt egy pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni pl.: alakizni, hadtáp, ütihá stb… Most már mindent értek. A szókincs és a fanyar humor fantasztikus! Nagyon várom az író következő könyvét 😉

 2. aeszti

  Leszerelés után

  Biztos mindenki hallotta már a “felnőtteket” a katonaságról beszélni…
  Minden családi, baráti összejövetelen, újra és újra előjönnek ezek a történetek a szülőktől, nagyszülőktől.
  Amíg gyerek voltam egyáltalán nem értettem ezeket a meséket, idővel a storykat már kívülről fújtam, de még mindig nem tudtam elképzelni a környezetet, az embereket, az időjárást és volt egy pár dolog amivel nem tudtam mit kezdeni pl.: alakizni, hadtáp, ütihá stb… Most már mindent értek.
  A szókincs és a fanyar humor fantasztikus!
  Nagyon várom az író következő könyvét!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük