MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Levelek Csillának II.

500 Ft

A Csilla levelek II. kis kötete egy Böjte Csaba atya idézettel indul, aki azt mondta, napjainkban nagyobb a jólét, mint gyerekkorában, de nem került a föld közelebb az éghez.
Folytassuk hát közös asztrozófiai-asztrológiai utazásunkat a horoszkóp szerkezetének, működésének felvázolásától, az egyes fényszögek alapokig hatoló jellemzésén át, egy, a horoszkópok egymásra épülése által multidimenziós rendszer körvonalazásáig, hogy együtt megkíséreljük egymáshoz közelíteni a fizikai és a szellemi világot!
„Amikor megszületünk, elindulunk a földi utunkon. Eleinte a sötétben tapogatózunk. Időnként később is. Van, aki mindvégig. De a tudatalattink elejétől fogva ismeri az utat. Nemcsak a mostanit, de a múltbélit és az eljövendő körvonalait is. A cél rendre ugyanaz: kihozni a lehető legtöbbet, legjobbat önmagunkból. Aki elég bátor, az képes belenézni a tükörbe, és szembesülni saját magával. Az asztrológia egy mélységes tükör. Amibe illetve magunkba eztán fogunk csak igazán belemerülni. Kéz a kézben…”

Elfogyott

Cikkszám: 9789635741991 Kategóriák: , , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levelek Csillának II.” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv