fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Liftakna (ekönyv)

2 799 Ft

Cikkszám: 9789634524564 Kategóriák: ,

Leírás

Egy szokványos hétfő reggel egy manhattani irodaház liftjébe négyen szállnak be. Ám a munkahelyére már egyikük sem ér oda; a felvonó megállás nélkül emelkedik az épület legfelső szintjére, majd a mélybe zuhan. A tragikus balesetnek tűnő eseményt követően kedden ismét megmagyarázhatatlan liftszerencsétlenség történik. A szerdai katasztrófa után pedig végképp eluralkodik a káosz a felhőkarcolók városában. 
Ki áll az események mögött, és mi lehet a célja az egymástól független támadásokkal? És mi köze a merényletsorozatnak a High Line parkban megcsonkított ujjbegyekkel megtalált holttesthez? Két tapasztalt New York-i nyomozó és egy újságíró fut versenyt az idővel, hogy kiderítsék a válaszokat, miközben New York előkelőségei a város legújabb és legmagasabb lakóépületének csütörtöki átadójára készülnek… 

„Ha pokoli feszültségre vágyik, azonnal olvassa el a Liftaknát.” – Stephen King
„Barclay-tól garantáltan kitöri a frász. Számító, veszettül ötletes és igazán ijesztő.” – The New York Times. 
„Barclay könyveit a szellemesség és a megdöbbentő fordulatok különböztetik meg a tucatolvasmányoktól. A Liftakna filmvászonra kívánkozó jeleneteivel azonban a szerző önmagát is felülmúlja. A lendületes, fordulatos cselekmény és a minden szempontból megdöbbentő végkifejlet a kiváló szórakozás záloga.” – The Wall Street Journal. 
„Barclay hihetetlen nyugalommal festi le a nagyvárosi tragédiát – minden megvan benne egy kiváló katasztrófafilmhez.” – The Sunday Times. 
„Lebilincselő… Ha egy felsőbb emeleten lakik, ez után a könyv után el fog gondolkodni a lépcsőzésen.” – Publishers Weekly. 
„Nagyívű, átgondolt thriller, ami az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasóját.” – Booklist
„Linwood Barclay igazán tudja, hogyan nyúljon egy adott témához. Rohanjon, és vásárolja meg ezt a könyvet – és válassza inkább a lépcsőzést.” – Michael Robotham. 

Beleolvasok

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Liftakna (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv