MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Macska II. (ekönyv)

800 Ft

Leona Szatmari pályafutása nem ért véget – most kezdődik csak igazán. A harmadik világháborúban hatalmas területek kerülnek az ellenség kezére, számtalan katona és civil hal meg. Vajon meddig képesek talpon maradni a Macskák, egy frissen végzett akciócsapat, akiket máris a legjobbak közt tartanak számon? Miféle veszélyeket rejt a 7-es minősítés? De legfőképp: mindezen tudásuk, tehetségük birtokában tehetnek-e valamit a győzelemért egy lassan pusztuló birodalomban?
{MORE} 
Leona még hiszi, hogy igen. És bár tudta, hogy nem lesz könnyű, mégis kénytelen belátni, hogy jóformán a lehetetlenre vállalkozott.
Csakhogy azt a szót, hogy “lehetetlen”, most sem hajlandó komolyan venni…
A könyv a Macska I. Kiképzés folytatása.
“Míg a bejárat felé meneteltek, Leonának szöget ütött a fejébe valami. Gyorsan felzárkózott a tábornok mellé.– Megenged egy kérdést, uram? – érdeklődött. Southers egy mordulással jelezte, hogy nincs kifogása ellene, úgyhogy Leona folytatta. – Ha egy ilyen egyszerű szemüveggel ki lehet játszani az elsötétítést, akkor mi szükség van rá egyáltalán, uram?Southers felé fordult, bár nem lassított a léptein. A lány ugyan nem láthatta a szemét, de meg mert volna esküdni rá, hogy mosolyog, még ha a szája fegyelmezett maradt is.– Mikor is nevezték ki magát, kapitány? – kérdezett vissza.– Néhány órája, uram – válaszolt a lány, kissé meghökkenten.– Akkor nem csodálkozom a kérdésén. Még néhány hét, és hozzá fog szokni, hogy a Párizsból kapott parancsok egyharmada idejét múlt, egyharmada értelmetlen, a fennmaradó részt pedig nem tudjuk végrehajtani. Hallgasson rám, és ne akadjon fenn ilyen apróságokon.Leona majdnem elnevette magát. Komoly erőfeszítésébe telt, hogy ne érjen fültől fülig a szája, és kifejezetten örült neki, hogy a dandártábornok, akinek a kezébe kerültek, némi humorérzékkel is rendelkezett.– És akkor honnan kapjuk az érdemleges parancsokat, uram?– Tőlem – vonta meg a vállát Southers, és kinyitotta az épület ajtaját.”

Beleolvasok

Cikkszám: 9781105787331 Kategóriák: , , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Macska II. (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv