Macskamancs: Forradalom

2 700 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9789631264210 Kategóriák: ,

Leírás

A tizenéves Erik egy napja sem telik el úgy, hogy ne olvasná el újra és újra a Macskamancs című könyvet, amiben kedvenc szuperhősei történetét élvezheti. Ám egy napon kiderül, kisgyermekként bálványozott hősei léteznek! Méghozzá egy féltve őrzött titoknak köszönhetően egykettőre a Macskabolygón találja magát.Ám ahelyett, hogy könnyed kalandozásokba és meseolvasásokba kezdhetne, szembe kell néznie a rá és egyúttal a Macskabolygóra leselkedő veszéllyel! A kérdés már csak az, Erik felkészült-e kedvenc hősei oldalán harcolni. 
Öt bátor macska, akik teljes szívüket és odaadásukat nyújtva, szert tesznek a bolygó különböző elemeinek a létrehozására, így honfitársaik védelmére kelnek.Kormos, az elektromosságot, Frici a tüzet, Marci a havat, Cirmos a jeget, míg végül Monti a földet irányítja. Vajon az öt bátor macska képes lesz felvenni a harcot a bolygót fenyegető, rejtélyes pusztító hatalommal, vagy a következő segítségre lesz szükségük: riasztani a Földet…?

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Macskamancs: Forradalom” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük