Másnak lenni

 

1 900 Ft

Cikkszám: 978-963-08-2655-6 Kategória:

Leírás

“Blanka egy csillagos éjszakán sétálva idegen lénnyel találkozik, aki beleköltözik a testébe. Néhány nap múlva felfedezik a lényt, és a Katonai Titkos Szövetség magával viszi a Bázisra. Az idegen menekülni próbál, de ereje fogytán, és kísérletei nem járnak sikerrel. Lénárd ezredes hisz a lénynek, ezért barátjával együtt a lány és a benne lévő idegen kiszabadítására törekszik.”
(Az új otthon)

“A dradidák szokásosan mennek vadászni. Ám amikor kiderül, hogy Zoé emlékszik mindenre, amire nem kellene, a draidák úgy döntenek, hogy utánanéznek a dolognak, és hamarosan kiderül, hogy a lány ki is valójában.”
(A lélek ereje)

“A világban 177.732.317 ember esik össze egyszerre. Ezt történt a 23 éves Aurórával is, akit annyira érdekel a dolog, hogy elkezd kutakodni, és segítségek útján fény derül az eseményre. Hamarosan bekövetkezik az idő, amikor a világnak bizonyítania kell.”
(A változás hajnala)

“Eni és Medárd sok év után ismét találkozik. Hamarosan Eni megtudja, hogy miért nem akart régebben Medárd vele járni. És mikor kezd minden egyenesbe jönni, a lányról is kiderül egy titok… amit még ő sem tudott magáról.”
(Az időn túl)

Ajánlás

„Másnak lenni, átszellemülni egy másfajta dimenzióba, izgalmas élmény. De ezt e könyv olvasása alapján könnyedén megtehetjük. Lady Nairi munkássága figyelemreméltó és dicséretes. Olyan zseniálisan megalkotott világot, képeket, érzéseket tár elénk, amivel ritkán tudunk szembesülni. Lelkivilága mély és különleges. Átélni nem tudjuk, de megízlelhetjük annak varázsát, hogy milyen lehet másnak lenni. Spiritualizmus és fantasy nem hiányozhat műveiből. Legújabb kötetét bátran ajánlom minden kedves olvasónak.”
(Bódog Zsolt)

„Lady Nairi írásaiban a hétköznapi realizmus a mese felé tartó groteszkkel keveredik, így prózája üdeséget, újfajta beszédmódot hoz az irodalomba. Nála a nyelv is a csoda közlése. Regényei is igazolják, hogy iskolázott, sokfelé szemlélődő író, aki a csodák világában váratlan valóságismereteivel hódítja meg olvasóját.”
(Fazekas István)

„Nairi csodálatos, fantáziadús lelkének újabb gyöngyszeme ez a kötet, mely nemcsak a lebilincselő izgalom élményével ajándékozza meg az olvasót, hanem észrevétlenül tágítja tudatunk határait, és átírja bennünk a lehetetlen fogalmát… Tiszta szívből ajánlom ezt a könyvet, nemcsak a tudományos-fantasztikus műfaj iránt érdeklődőknek, hanem mindenki másnak is, aki kész egy merész és elbűvölő lelki utazást tenni különleges világokba a könyv lapjain keresztül!”
(M. Vincze Eszter)

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-2655-7
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám148
Szélesség (mm)
Magasság (mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Másnak lenni” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük