Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Megkínzott lelkek (Második kiadás) (ekönyv)

800 Ft

Ha az egész világod a feje tetejére állt, ha könyörtelen és ádáz ellenségeid támadtak, ha a hihetetlen bizonyossággá változott, és ha úgy gondolod, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, akkor megint tévedtél…{MORE}A harmadik félévi vizsgákat sikeresen teljesítő Mike a barátaival elhatározta, hogy a hétvégét a közeli hegység egy vadászházában pihenéssel, és ivással töltik. Jól felszerelkeztek mindennemű alkohollal, és vidáman vágtak neki az útnak. Félnapi járás, és több doboz sör után oda is értek a házhoz, ami ütött-kopott volt, de lakhatónak tűnt. Josh, Mike haverja kéjesen húzta elő a kulcsot a zsebéből, és tette a zárba.
– Jó buli lesz! – vigyorgott.
Mikor beléptek az épületbe, szemük nehezen szokott hozzá a félhomályhoz. A szegényes kunyhó belsejét fürkészték, ezért nem is figyeltek Mike-ra, akit mintha villám csapott volna. A fiú arca elszürkült, lassan kihátrált, megfordult és futásnak eredt. Csak ő látta.
TE ROHADT SZEMÉT! KINYÍRLAK!!! A BELEIDDEL FOJTALAK MEG!!! KURVA!!! MOCSKOS KURVA!!! MEGDÖGLESZ, MEGDÖGLESZ, MEGDÖGLESZ, MEGDÖGLESZ!!!!!!!!!
A szobában egy férfi állt, kék kezeslábasban, a lába előtt valami vonagló csomó hevert, amire újra és újra lesújtott egy baltával.
Mike rohant, felszerelését szanaszét szórva. Barátai értetlenül néztek utána.
– Mike, hová rohansz? Hé, Mike!
– Hagyd, biztos dolga van – szólt egy másik, mire a többiek részeg röhögésben törtek ki.
Mike menekült. A gallyak véresre sebezték arcát, ami még mindig szürke volt. Szemei ijesztően üresen bámulták a levegőt, miközben teljes erejéből futott.
–ROHADT KURVA!!! ROHADT KURVA!!! KINYÍRLAK!!! KINYÍRLAK!!! – üvöltötte a férfi a kék overallban, és csapkodott a baltával újra és újra és újra…
Ledobta a baltát, zsákot hozott, fekete műanyag zsákot, zizegett, ahogy szétnyitotta, csak zizegett, zizegett, ahogy szétnyitotta…
Mit tesz bele?? Mit tesz bele?? Mit tesz bele??? Kocsiba ül, a sötétben megy sokáig. Megáll. Ásó csillan a fényszórók fényében.
Elment, valamit itt hagyott. Valamit, valamit, valamit, valamit itt hagyott… Itt, itt van a földben, itt, épp előttem…
Mike magához tért. A földön térdelt egy gödör előtt. Kezei, körmei iszonyatosan fájtak. A gödör alján egy fekete zsákot pillantott meg. Azt a zizegős fajtát.

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 80 pont!
Cikkszám: 9789633972199 Kategóriák: , , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megkínzott lelkek (Második kiadás) (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv