Méltatlanság

(3 vásárlói értékelés)

Ma megszüli a döntést, mondta. És a válaszom továbbra is: megtette már egy hete. Én pedig megfogadtam magamnak, neki és mindenkinek, aki meghallgatott, hogy vége van, ha hazaköltözik a férjéhez. Itt egy üdvözítő pillanat jött el, amikor a méltóságomból még megőrizhetek valamit. Bármilyen mélyre mentem, lent vergődtem a pocsolyában, felállok, és elindulok.

3 000 Ft

Cikkszám: 978-615-00-5198-7 Kategóriák: , ,

Leírás

Ma megszüli a döntést, mondta. És a válaszom továbbra is: megtette már egy hete. Én pedig megfogadtam magamnak, neki és mindenkinek, aki meghallgatott, hogy vége van, ha hazaköltözik a férjéhez. Itt egy üdvözítő pillanat jött el, amikor a méltóságomból még megőrizhetek valamit. Bármilyen mélyre mentem, lent vergődtem a pocsolyában, felállok, és elindulok. Undorító leszek, de a sár lassan megszárad rajtam, és eljön az idő, amikor már le lehet porolni. Erre az estére még visszafeküdtem a langyos dagonyába. Ennyi járt. De innentől vége!
Tizennyolc éven felülieknek!

 

A lélektani regény középpontjában egy szerelmi háromszög áll, a szerető (férfi) szemszögéből elbeszélve.

Az érzelmi hegycsúcs szédítő körpanorámája után kíméletlen részletességgel és sebészi pontossággal tárulnak fel a szeretői szerephez kötődő, lélekrágó belső vívódások, konfliktusok, s bontakozik ki a maga teljességében az elhúzódó krízis megbetegítő ereje. Nincs menekvés, hozzánk és nekünk szól mindez; akár már megszenvedtük a magunkét, akár még csalóka önhittségünkben úgy véljük, bárkivel megeshet ilyesmi, épp csak velünk nem.

A történet – melynek a jelenkori Budapest valós helyszínei adják a hátterét – mintegy in medias res indul egy kínkeservesen megfogalmazott szakító üzenettel, amit rögvest egy lappangó betegség kirobbanása követ…

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-5198-7
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 362
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Méltatlanság termékről 3 értékelés

  1. Gaál Zsófia

    Ne habkönnyű romantikus regényre számítson senki, aki kézbe vesz, tartalmas élményre annál inkább. Ajánlom!

  2. Szabó Ildikó

    Magàvalragadó mű. Nagyon szerettem olvasni, köszönöm az Írónak.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük