Mind:egy

A kéziratnak, a régi füzetnek, amelyet Mesteremtől kaptam, olyan volt a tapintása, mint dédanyám régi imakönyvének, amelyet a fiókomban őrzök a halála óta, becsomagolva, védve a jövőnek. Igyekeztem megélni a pillanat nagyszerűségét miközben felnyitottam, de talán a túlzott igyekezet miatt, nem éreztem semmi különöset.

Bernáth Zsolt honlapja

2 660 Ft

Cikkszám: 978-963-08-7604-9 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A kéziratnak, a régi füzetnek, amelyet Mesteremtől kaptam, olyan volt a tapintása, mint dédanyám régi imakönyvének, amelyet a fiókomban őrzök a halála óta, becsomagolva, védve a jövőnek. Igyekeztem megélni a pillanat nagyszerűségét miközben felnyitottam, de talán a túlzott igyekezet miatt, nem éreztem semmi különöset. Nem szólaltak meg a fanfárok, a gyertya fénye sem lobbant el valami hirtelen fuvallat hatására, ahogyan a filmekben szokás. Mindössze kinyílt a Múlt egy régen behajtott ajtaja: nem harsányan, nem zajosan… szelíden, amilyenek a Mester szavai voltak…

Bernáth Zsolt regénye egy misztikus utazásra visz, amely során egymástól térben és időben elválasztott emberek sorsa találkozik: egy családfakutatás-megszállott férfi, aki egy titokzatos kézirat birtokába jut, két középkori zarándok, akik a Szent Város felé tartanak, és egy kisfiú története, aki születése körülményeit kutatja egy hegyek között megbújó kis faluban.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-7604-9
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám280
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mind:egy” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük