fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Népmese

3 000 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789631221657 Kategória:

Leírás

Tisztelt olvasó!

Mielőtt belekezdenél ebbe a nem mindennapi mesébe (Mert lássuk be: akár elnyeri a tetszésedet, akár nem, az tuti, hogy ilyet még nem sűrűn olvastál. Legalábbis, remélem… ), tisztázzunk pár dolgot:

1. A könyv alapjául temérdek más forrásból használtam fel az alapanyagokat. Ilyen például az a több tucat népmese, melyeket többé-kevésbé beleszőttem a történetbe, illetve szintén ide sorolandó az a számos – számomra – klasszikusnak mondható film, melyekből volt, hogy csak apróbb ötleteket, de volt, hogy pofátlan mód konkrét monológokat ragadtam ki, hogy ezzel fokozzam a regény színvonalát.

2. Az első ponttal kapcsolatos, hisz azt olvasván bizonyára sokak fognak majd másolóként, tolvajként bélyegezni, melyben valamelyest igazuk is van. Azonban hozzátenném, hogy ez részemről inkább afféle a nagy nevek előtti tisztelgés, mintsem mások szellemi termékének jogtalan felhasználása. Gyerekkorom óta csodálattal és mélységes tisztelettel tekintek olyan rendezők munkásságára, mint mondjuk Guy Ritchie, Quentin Tarantino, vagy éppenséggel a még aránylag „fiatalnak” tekinthető Christopher Nolan. Éppen ezért támadt azon ötletem: mi volna, ha szintén gyerekkori kedvenceimet – A népmeséket – az ő munkásságaikkal keresztezném.
Most, hogy ezen aprócska, ám mégis fontos vallomást megtettem, Rád – olvasóra – bízom a döntést, hogy mindezek ellenére hajlandó leszel-e belevágni eme roppantmód különös kalandba, vagy szimplán csak fogod, és szemrebbenés nélkül visszateszed a könyvet a polcra, mintha mi sem történt volna…

Ohh! Egy fontos tényező: a könyv trágár kifejezéseket tartalmaz! Akit ez zavar, annak azt javaslom inkább bele se kezdjen. Köszönöm!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Népmese” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv