fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Nika csendje (ekönyv)

(2 vásárlói értékelés)

1 990 Ft

Cikkszám: 9786156191458 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az én életem ugyanúgy kezdődött, mint bárki másé. Egy szép házban laktunk, és mindenünk meg volt. Nyaralni mentünk a Balatonra… Nyolcéves voltam, amikor néhány hónap leforgása alatt elveszítettem a szüleimet. A folytatás sem volt tündérmese… de én nem vagyok egy panaszkodós fajta. 2017-ben egy felelőtlen autós vétlen áldozataként hosszú időt töltöttem ágyhoz kötve, és ekkor írtam meg életem első regényét. Miközben ez a könyv készült, sok-sok éjszakát töltöttem álmatlanul, és közben azon gondolkodtam, szabad-e ennyi titkot feltárni… Aztán úgy döntöttem, ha a Jóisten megengedte, hogy mindez egy ártatlan kislánnyal megtörténjen, akkor képmutatás lenne elhallgatni.

Beleolvasok

További információk

Szerző

ISBN

Betekintő

Kiadó

Nika csendje (ekönyv) termékről 2 értékelés

 1. Muntyán-Számfira Angyalka Bernadett

  Mélyen megrendít az az őszinteség, amivel olvasóként találkoztam, az a fajta tisztánlátás, ami nem enged egy cseppnyi mellébeszélést sem. Itt a talpraállás a happy end, menni tovább, túlélni minden veszteséget.
  Érzékletes felépítés, kemény, mégis szép írás –
  imádtam minden sorát..!
  Szeretettel ajánlom!

 2. Kovács Mária

  Nagyon megható, személyes hangvételű családtörténet, élettörténet, vallomás.
  Érzékelhető erővel és éles nyelvű szeretettel mutatja be a családot, élethelyzeteket és a környezetet.
  Nagyszerűen ír, csodálatosan fogalmaz: úgy érzed ott vagy, benne vagy, átérzed amit érez; mosolyogsz, nevetsz, folyik a könnyed, sokszor zokogsz. Megismered és megérted az érzéseit, a gondolatait. Annyira magával ragad, hogy lehetetlen letenni a könyvet, és napokig hatása alatt vagy.
  Számomra nagyon érdekes olvasni, ahogy a falusi szokásokat, élethelyzeteket, mozzanatokat leírja: olyan apró részleteket is, amiket mi, akik benne élünk/ éltünk észre sem veszünk, annyira természetesnek érezzük.
  Jó volt elidőzni a múltban, különösen azért mert 2020-ra a világ nagyon megváltozott, az emberek is nagyon másmilyenek lettek, egészen mások a céljaink, az értékeink, a motivációnk is.
  Mindaz, amiről ír és ahogyan írja egy őszinte, tiszteletre méltó személyiség vallomása.
  Hiszem hogy az írónőnek ennyi év után most sikerült igazán feldolgoznia a tragédiát, azáltal hogy “kiírta magából” a történteket és az érzéseit. A könyvben rendkívül fontos tények kerültek feltárása bizonyos események tisztázásához, tévhitek, hamis gondolatok eloszlatásához.
  A könyvet összefoglalva és az íróra, Hajdú Hajnalkára gondolva egy Marie Curie idézet jut eszembe: “Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk.”

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


  MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
  *kivéve e-könyv