Nyolcvan nap Hellával (e-könyv)

(2 vásárlói értékelés)

Hella 2019. július 12-én született a kétútközi Graefl majorban. Javarészt mudi, de van benne, a nikkel bolha mellett, némi foxi beütés is.

1 990 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

Hella 2019. július 12-én született a kétútközi Graefl majorban. Javarészt mudi, de van benne, a nikkel bolha mellett, némi foxi beütés is.
Hella a nyugis majorsági életet cserélte fel a városi nyüzsgésre. Két gazdája ugyanis a második látásra beleszeretett, és befogadta az örökké izgő-mozgó mudi lányt.
Hogyan szokta meg Hella az új otthonát? Miként válik egy tanyasi lánykából kisvárosi lady? Nevezhetünk-e egy kölyök kutyát rossznak, csak azért, mert elképesztően eleven (s valljuk meg: kicsit azért rossz)? Van-e határ, amikor a gazdiból gizda lesz, és legszívesebben visszaküldené Őkelmét a feladóhoz? És mit szól a kiképzéshez a család 11 és fél éves ír szettere, Mazsola, aki nyugodt, csendes nyugdíjas korban reménykedett?
Hella történetét az egyik gazdi a Facebookon a Hella blogja sorozatban (facebook.com/hellablogja) örökíti meg, naponta frissülő új sztorikkal. Itt most a honfoglalás első nyolcvan napja kerül terítékre.
Ha a történet elolvasása után valaki kétséget érez, hogy mudit akar-e tartani, olvassa el még egyszer a könyvet… (Akkor már biztos ő is mudirajongó lesz!)

További információk

Szerző
Kiadó
ISBNbeszerzés alatt
Megjelenés éve
BetekintőOlvass bele!

Nyolcvan nap Hellával (e-könyv) termékről 2 értékelés

  1. Szerencsés Györgyi

    Imàdnivaló írás!

  2. Szerdahelyi Csaba (megerősített tulajdonos)

    Az 5 csillaggal természetesen nem saját írásomat értékelem, hanem az érzést, miközben írtam Helláról és Mazsiról. Hihetetlen, milyen sokat tanultam (tőlük is) ilyen rövid idő alatt. Végképp megértettem: Mindenkinek megvan a maga Hellája!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük