Ökológiai eredetű élelmiszer termékpályák

A könyv a hazai mezőgazdaságban ökológiai körülmények között termelt főbb növény- és állatfajokból előállított biotermékek teljes vertikumáról ad áttekintést.

2 900 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786150056128 Kategória:

Leírás

A könyv a hazai mezőgazdaságban ökológiai körülmények között termelt főbb növény- és állatfajokból előállított biotermékek teljes vertikumáról ad áttekintést. Az olvasó részletesen megismerheti az ökológiai gazdálkodás fogalmát, alapelveit, történeti hátterét, a vonatkozó jogszabályokat és lehetséges támogatásokat, valamint a mezőgazdaság egyes főágazatainak (szántóföldi növénytermesztés, kertészet, állattenyésztés) ökológiai szemléletben előállított termékeinek teljes termékpályát lefedő (szántóföldtől a fogyasztó asztaláig terjedő) útját. A könyv az ágazatokat helyezi középpontba, vagyis minden egyes ágazatot fejezetenként külön tárgyal, és ágazatok szerint halad végig a termékpálya egyes szakaszain. Az egyes főágazatokon belül részletes kifejtésre kerül az alapanyag-termelés, a termelői értékesítés, a feldolgozás, valamint a végső piac témaköre.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN9786150056128
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám180
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ökológiai eredetű élelmiszer termékpályák” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük