fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Olja (ekönyv)

1 990 Ft

Cikkszám: 9786155033421 Kategóriák: ,

Leírás

A 2012-es év egyik legnagyobb könyvsikere volt Robert Yugovich tényregénye, mely a nemzetközi leánykereskedelem és a szexipar legjobban őrzött titkait tárja fel. Nem kétséges, hogy a “fegyencíró”, aki jelenleg is kilencéves börtönbüntetését tölti, a regény minden fontos szereplőjét személyesen ismeri. Az sem, hogy a hollandiai szerb maffia vezéralakjaként minden pokoli szituációt átélt, s hogy közülük nem egyet maga idézett elő.

 
A Moldovából eladott és intelligens gyermekből szexgéppé nyomorított gyereklány története arról szól, hogy a luxusprostituáltként reklámozott, koraeste még nagyvilágiginak látszó hölgyek, az amszterdami kirakatban magukat kellető örömlányok,  és a Győr és Sopron között strichelő
kurvák között a valóságban nincs különbség, mert „beosztásuk” és életük felett is az alvilág rendelkezik. Olja mindezeket a helyeket megjárta, s hogy még életben van, az véletleneknek köszönhető.
Az Olja nem pornóregény és nem krimi, bár kizárólag jóidegzetű olvasóknak ajánlható, hanem – a prostitúciót majdhogynem leányálomként reklámozó divatos  riporteri beszámolóktól eltérően – hiteles krónika egy veszélyes életformáról. Olja én vagyok – mondhatná Robert Yugovich Flaubert után szabadon, s egy dologban a volt rabszolgatartó és a rabszolga sorsa közt valóban nincs különbség. Abban, hogy a múlt nem törölhető. Megrázó olvasmány.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Olja (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv