MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Ördögtánc (ekönyv)

1 500 Ft

Cikkszám: 9789633970416 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az Ördögtánc egy darabka valóság a nagytörténelemből. Sorsregény is lehetne, egy nemzedék útkeresésének, a szabadságért folytatott küz- delmének krónikája. A szereplők valós, hiteles személyek, akik átélték a megpróbáltatások kálváriáját. Magyari Géza és társai életüket koc- káztatva vágtak neki a nagy útnak, elszántan, konok kitartással viselték a sors csapásait, mert a szabad élet reménye és a töretlen hit vitte őket az új hazába és nem csupán a kalandvágy.

Boldog ember az, aki a szülőföldjén marad, hisz egész életében otthon van, de boldog lehet az is, aki álmait követve másik hazát választ, ahol megvalósíthatja álmait és önmagát, megméreti magát a nagyvilágban.

Magyari Géza nemcsak saját magára gondolt, amikor vándorbotot vett a kezébe, hanem azt is, hogy segít a népén. Az Ördögtánc ezt az utat mu- tatja be, s bár negatívan végződik, nem teljesülnek még vágyai, az olvasó érzi, hogy a „zord idők fia” végül is talpra áll és előbb utóbb sikeres ember lesz. A történet ezzel nem ér véget, mert a „nép megsegítése” olyan aka- dályokba ütközik, amelyekre nem számított. Hiába lett sikeres üzletem- ber, hiába ajánlott jól fizető munkát honfitársainak, nem talált megfelelő munkaerőt szülőföldjén. Az emberek a pénzt szerették, de a kemény mun- kát nem. A változó világ felkészületlenül érte a magyarság túlnyomó ré- szét, és bizony kevesen reagáltak megfelelően az új kihívásokra. Nagyon fájdalmas volt a csalódás. Pedig micsoda kalandok árán szerzett pénzt!

Íme, néhány részlet a készülő regény-ciklusból: Háború minden fron- ton, Farkasverem farkasokkal, Az anyós megforgatja a kést Géza hátá- ban, ezúttal jóindulattal, Lizus, ha későn is, de sarkára áll, Lakásszerzés hintástól, Szélhámosság minden mennyiségben, Harc a puszta létért, Megtalált megoldások – út felfelé, A világ kitárul Géza előtt…

Ha nem tudott segíteni először, megpróbálta másodszor, harmadszor, negyedszer, tizedszer, századszor… Hitt abban, hogy egyszer a népe felnő, talán nem későn… 

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ördögtánc (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv