MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Őszinte szívek (ekönyv)

2 390 Ft

Cikkszám: 9786156151506 Kategóriák: , , ,

Leírás

Engedje meg, hogy elvarázsoljam az általam alkotott világba, amit az egyiptomi mitológia és kultúra inspirált, egy olyan helyre, ahol az istenek leszármazottjai, a fáraók a világ urai. Érdemes lenne az Olvasót felvilágosítanom, ezért előre szólok: ez a történet nem emberi lényekről regél. A főszereplők antropomorfizált állatok, akik ugyanúgy éreznek, ugyanúgy járnak, ugyanúgy beszélnek mint mi, emberek.
Fedezd fel a sivatagból előbújó monumentális városokat, meneküljünk együtt a dűnék között ólálkodó martalóc hordák elől, éljük át együtt a szereplők életének megpróbáltatásait, mert ez a történet sok mindenről regél ám: szerelemről, árulásról, megbocsátásról, saját magunk megismeréséről, királyi puccsokról, utazásról, az élet értelméről és a mindenkit meglepő közelgő világvégéről.

Ez a könyvrészlet betekintést enged a prológusba, az első, illetve a második fejezetbe. A történet eleje a kincstárnok fiáról, a vörös róka Karimról és annak testőréről, a németjuhász Sebről szól. Fél évvel ezelőtt találkoztak először a palota ebédlőjében és azóta meghitt baráti kapcsolat jutott össze nekik. De Sebnek és Karimnek hamarosan rá kell jönnie, hogy köztük több is létrejöhet, mint barátság… Karim bizonytalansága a nőügyekben és Seb tiltottnak vélt vágyálmai hamarosan olyan felismerésbe és konfliktus helyzetbe sodorja a két szereplőt, amit még az isteneik sem hagynának ki.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszinte szívek (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv