fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Otthon – A magánélet rövid története (ekönyv)

3 600 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789630592925 Kategóriák: ,

Leírás

A történelem nagy eseményei mellett észrevétlenül elsikkad az elmúlt századok átlagembereinek élete, akik csendben tették a maguk dolgát – ettek, aludtak, dolgoztak, és megpróbáltak kicsit kényelmesebben élni.
 
Pedig valójában ők formálták meg világunkat, és felfedezéseik lépten-nyomon felbukkannak mai otthonainkban is. Éppen ezért Bill Bryson nekilátott, hogy saját házában szobáról szobára felderítse, hogyan jöttek létre életünk mindennapi kellékei.
 
Útközben elképesztő mennyiségű kutatást végzett minden, ma már természetesnek tűnő dolog történetéről az építészettől az elektromosságig, az ételek tartósításától a járványokig, a fűszerkereskedelemtől az Eiffel-toronyig, az abroncsos szoknyáktól a vécékig, és az őket megalkotó ragyogó, kreatív és gyakran különc emberi elmékről. És felfedezte, hogy bár mindennapi életünket nem tartjuk különösebben érdekfeszítőnek, minden ház minden sarkában rengeteg történelem, érdekesség és izgalom – sőt néha még egy kis veszély is – rejtőzik.
 
A magánélet rövid története hétköznapi környezetünket veszi górcső alá. Bryson ugyanazzal az olthatatlan kíváncsisággal, remek humorral és mesteri történetszövéssel adja elő mondanivalóját, ami miatt előző műve, a Majdnem minden rövid története az elmúlt évtized egyik legtöbbet dicsért könyve lett.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Otthon – A magánélet rövid története (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv