Paker

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 700 Ft

Cikkszám: 978-615-00-3367-9 Kategóriák: , ,

Leírás

A hatkötetes szerző most egy rendhagyó könyvével jelentkezik olvasók előtt. Eddig megszokott, – történelmi tényfeltáró és rendszerező regényei – után most egy életrajzi dokumentum regénnyel mutatkozik be.
A szerző célja ezzel a kiadvánnyal nem más, mint mesélni a múltról, a gyerekkoráról, kora fiatalságáról, bemutatni azt a közeget, ami nagy hatással volt egész eddigi életére, és írói kvalitására is.
Az ötvennégy éves író ebben a könyvében csupán mesél, és közben bemutatja önmagát. Sorai között érzelemdús, a szépre és jóra fogékony, lelket zsongító képsorok váltakoznak igényesen megfogalmazott formákban. Az intellektuális személyiségkép, a szavak varázsa, a lelkülettel átélt megannyi történés egyetlen képben fonódik össze.
Festmény ez, színes, árnyalatok és hangulati elemekből szőtt alkotás, mely hűen tükrözi a szerző lelkületét, az őt körülvevő világról alkotott teljességet.
Nemes János ebben a könyvében szakít az eddigi hagyományokkal, mert most önmagát szeretné bemutatni, magáról vallani őszintén, közvetlen stílusban.
Egy kalandos utazásra hívjuk a lírikus hangot szeretőket. Olvasásra érdemes az a múlt, amit feltár soraival a szerző, mert ez az írás elgondolkoztatja, majd végül véleményre ösztönzi az olvasót.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-3367-9
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám216
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Paker” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük