Pártalan párbeszéd

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 900 Ft

Cikkszám: 978-615-00-1953-6 Kategóriák: , ,

Leírás

Napló- levél- és irodalmi részlet-töredékekből összegyúrt lélekfényképek. Elsősorban belső történéseken keresztül láttatja a magyarországi devizahitelezésnek keresztelt pénzügyi manőver elszenvedőjének egyéni, mégis tipikus kálváriáját és a naplóírót körülvevő közeget.
Mindezzel párhuzamosan végigvezet egy párkapcsolat elhalásának történetén és elgondolkodtat a virtuális térben létező kapcsolat életben tartó erején.

„…ha néha sikerül jót nevetnem, magam is elcsodálkozom, miért ilyen ritka pillanat az életemben, nem beszélve az örömről, mint éltető forrásról. Kívülről igen nevetségessé kezd válni, hogy csak ez van körülöttem, bank még mindig, tárgyalások, megalázó, méltatlan helyzetek, bábfigurák okos tanácsai, helyzetelemzések, sorozatos és felesleges értékbecslések. Hogy mennyi embernek adok én munkát és sokszoros pénzt a semmiért! Még mindig nem lehet kiszállni se onnan, se máshonnan.”

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-615-00-1953-6
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 246
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pártalan párbeszéd” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük