További információk
Szerző | Kordos Szabolcs |
---|---|
ISBN | 9789635681792 |
Kiadó | 21. SZÁZAD KIADÓ |
3 290 Ft
Az elmúlt években és napjainkban valóságos gasztroforradalom zajlik Magyarországon, egyre több a Michelin-csillag a hazai konyhaművészet egén. Úgy tűnik, a vendéglősök nemes harcot vívnak a vendégért és a jó minősítésekért a TripAdvisor-on, fegyverük a minőség.A felszín alatt azonban egy különleges világ rejtőzik, tele fényűzéssel és szemfényvesztéssel, szenvedéllyel és pénzéhséggel, titkokkal és sztorikkal.A csúcsgasztronómiában utazó fine-dining éttermeken, a felkapott belvárosi bisztrókon át az ázsiai falatozókig és privát szakácsokig minden helynek, így minden séfnek, pincérnek, tulajdonosnak megvannak azok a történetei, amelyekről inkább hallgatnának.Hallgatnának, ha nem faggatta volna ki őket Kordos Szabolcs, akinek már számos szakma féltve őrzött titkaihoz sikerült közel férkőznie, hogy elmesélje ezeket a hol fájón, hol szórakoztatóan igaz történeteket azoknak, akik kíváncsiak a papírmasé világ másik oldalára.Az Eszem-iszom, Hungary után a szerző azért tért vissza a vendéglátóip
Engedélyezett utánrendelésre
Szerző | Kordos Szabolcs |
---|---|
ISBN | 9789635681792 |
Kiadó | 21. SZÁZAD KIADÓ |
Vélemény írásához lépj be előbb.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.